Rouwdiensten

Rouwdiensten

Wij begrijpen als geen ander dat een dierbare verliezen een van de meest ingrijpende gebeurtenissen is die we ons leven meemaken. Wij zullen u begeleiden in dit proces om er voor te zorgen dat u zich vooral kunt richten op de uitvaart!

Begraven

Begraven kan op een katholieke of algemene begraafplaats. Het is voor de nabestaande dan een troost om naar een graf toe te kunnen gaan, dit te verzorgen en bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

Opbaren

Opbaren kan op allerlei manieren in een uitvaartcentrum, in een bejaardenhuis of rusthuis, waar uw dierbare verbleef of thuis.

Crematie

Een crematie kan plaatsvinden na een kerkelijke dienst. Maar u kunt er ook voor kiezen om een auladienst te houden. Dan kunt u naar eigen invulling een persoonlijk afscheid creëren.

Het vieren van het leven

“Vier het leven” is een afscheid wat volledig in het teken staat van dankbaarheid en herinnering aan uw dierbare.

Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie kan het afscheid op een bijzondere wijze liefdevol vastleggen, zodat u bij het terugkijken van foto’s een gevoel van troost en steun vind.

Urnen

Als u heeft gekozen voor een crematie, dan kiest u ook een urn die past in stijl van het leven van de overledene.

Intence Uitvaartbegeleiding

In tegenstelling tot veel andere organisaties staat bij ons geen ‘tijd’ voor het regelen van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en ieder mens heeft zijn eigen tempo. Daarom krijgt iedereen bij ons de tijd die nodig is. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Neem contact met ons op